Logo ontwerp

Een logo?

Wat is een logo?

Elk bedrijf heeft een logo, zonder logo heb je geen herkenningspunt als bedrijf of organisatie. Een logo kan een grafisch symbool zijn of bestaan uit een tekst die op een bepaalde manier is opgemaakt. Een combinatie van zo’n symbool en tekst is ook mogelijk.

Hieronder ziet u eenvoudig hoe een logo, in dit geval een gewone letter “a”, kan veranderen naar een logo.

 

Waarom een logo?

Waarom een logo?

Een goed logo vertelt in 1 oogopslag iets over uw organisatie. Bijvoorbeeld over uw visie/missie of bedrijfsactiviteiten. Met het juiste logo kunt u zichzelf in de kijker spelen en (her)kenbaar maken. Een logo is hierbij een uiterst efficiënt middel, omdat het naast een grote esthetische waarde, ook in alle denkbare communicatiemiddelen kan worden ingezet, zowel online als voor drukwerk.

Waar kun je een logo voor gebruiken?

Waar kun je een logo voor gebruiken?

Een logo is te gebruiken in uw online communicatie, maar ook voor drukwerk. Dus voor uw briefpapier, visitekaartje en brochures enz. Maar ook op uw website, banners en wallpapers. Een 3D logo kan ook geprint worden met een 3D printer. Leuk voor op kantoor of als relatiegeschenk. Omdat een 3D logo uit verschillende hoeken te bekijken is, is het ideaal te gebruiken als spetterende 3D logo animatie voor uw bedrijfsfilm, website intro en bedrijfspresentatie.

Wat kost een logo?

Wat kost een logo?

Het belang van een professioneel en herkenbaar logo wordt vaak onderschat. Consistent gebruik van uw logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwde en professionele uitstraling van uw bedrijf. We ontwerpen logo’s vanaf € 49,00.

Recente realisaties
Enkele realisaties
Een logo voor u?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Binnen de 24 uur krijgt u een offerte op maat van uw zaak.