Webdesign Info

Wij streven naar een website...

Voor desktop, tablet en smartphone

01.
Ons doel
Wij streven naar een website

Voor desktop, tablet en smartphone

  • die een helder doel dient;
  • die goed aansluit op uw eisen en wensen;
  • die simpel, strak en gebruiksvriendelijk is;
  • die geschikt is voor grote en kleine schermen;
  • die u zelf gemakkelijk kunt beheren;
  • waar zowel u als wij trots op kunnen zijn!

 

Up-to-date houden van uw website

Websitebeheer

Als uw website eenmaal online staat, is het belangrijk om met regelmaat de inhoud ervan te vernieuwen. Bezoekers zullen namelijk eerder terugkomen op uw website als er nieuwe informatie te vinden is. Door middel van een CMS (Content Management System) kunt u de content zelf beheren. Een CMS is een apart gedeelte van uw website, waar u via het internet kunt op inloggen. U kunt dus op elk gewenst moment zelf de inhoud van uw website aanpassen. Afhankelijk van de opdracht, maken wij gebruik van een WordPress CMS of maken wij voor u een systeem op maat. Wilt u er zeker van zijn dat uw website regelmatig up-to-date gehouden wordt? Besteed dan het beheer uit aan ons.

02.
Websitebeheer
03.
Registreren
Hulp bij domeinregistratie en hosting

Registreren

We helpen u bij het registreren van uw domeinnaam en hosting. Afhankelijk van de grootte van uw website of applicatie adviseren wij u het beste hosting pakket. Mocht u al beschikken over een domeinnaam en hosting pakket, dan controleren wij of deze geschikt is voor de nieuwe website of applicatie. Wij verplichten u niet om van provider te wisselen. Daarnaast maken wij voor u één of meerdere e-mailadressen aan (naam@uwdomeinnaam.be) en helpen u bij het instellen van uw e-mail op uw computer, tablet en smartphone.

Stappenplan

Hoe gaan we te werk?

01

Ideeën uitwisselen

Ideeën uitwisselen

01

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen, maken wij graag kennis met u en met uw organisatie. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw verwachtingen en gaan we de eerste ideeën uitwisselen. Belangrijke vragen zijn: waar is de bezoeker van uw website in geïnteresseerd? En: hoe gaan we de bezoeker bieden wat hij zoekt? Na onze afspraak ontvangt u van ons een offerte waarin wij u een mooi aanbod doen.

Content verzamelen

02

Gaan wij eenmaal voor u aan het werk, dan starten we met het verzamelen van teksten en beeldmateriaal.
In deze fase leggen we vast welke tekstuele informatie er op de website moet komen en hoe we deze gaan structureren. Mocht u nog geen logo en huisstijl hebben, gaan we hier eventueel ook mee aan de slag. Voor mooie foto’s schakelen we graag een fotograaf in.

02

Content verzamelen

03

Schetsen ontwerpen

Schetsen ontwerpen

03

Nu wij een goed beeld hebben van de inhoud en de structuur van uw website, gaan wij hiervoor de schetsen maken. Hierin laten wij het doel van uw website duidelijk naar voren komen en gaan wij de kern van uw boodschap perfect positioneren. Dat ziet u ook terug in de stijl van onze websites: strak en simpel, gebruiksvriendelijk, functioneel en goed afgestemd op de wensen van de bezoekers. Na het bespreken van de schetsen, beginnen we met het ontwerpen van uw website. Uiteraard nemen we uw huisstijl daarin mee.

Realiseren en testen

04

Na goedkeuring van de ontwerpen, starten we met het realiseren van uw website. Dat doen wij tot op de pixel nauwkeurig, zodat uw website er voor elke bezoeker hetzelfde uitziet, ongeacht welke browser hij gebruikt. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, zoals HTML5 en CSS3 en schrijven we nette code, wat belangrijk is voor de zoekresultaten. Tussentijds kunt u altijd de voortgang van uw website bekijken.

04

Realiseren en testen

05

Inrichten en lanceren

Inrichten en lanceren

05

Zodra de ontwerpen zijn omgezet naar een werkende website, kunnen de definitieve teksten worden toegevoegd en kan het bijbehorende beeldmateriaal op zijn plek gezet worden. Afhankelijk van onze afspraken doet u dit zelf of doen wij dit voor u. Wij geven bij oplevering een uur les in het gebruik van het CMS, zodat u in de toekomst zelf uw website al dan niet kunt beheren. Na een laatste controle is de website gereed voor gebruik en wordt deze gelanceerd op de juiste domeinnaam. Nu is het tijd voor u om uw nieuwe website te promoten bij uw (potentiële) klanten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Binnen de 24 uur krijgt u een offerte op maat van uw zaak.