SFX-Motion Graphics

2D | 3D Animatie

Whiteboard Animatie

Logo animatie

Deze animaties zijn voor vele doeleinden inzetbaar. U kunt denken aan reclamebanners op internet, een concept voor een commercial, digitale beurspresentaties, promo’s en intro’s voor bedrijfsfilms, in-shopreclame en natuurlijk toepassingen voor op uw eigen website. Elk bedrijf, elke organisatie heeft een logo. Meestal is dit een statische combinatie van tekst en beeld. Een logo moet herkenbaar zijn, en juist in uw visuele communicatie verdient een logo extra aandacht.
Een logo animatie versterkt uw merknaam én het logo. De logo animatie is inzetbaar op verschillende media. Denk aan uw website, facebook pagina of Youtube kanaal. Tevens kunt u uw logo animatie gebruiken als herkenbaar onderdeel in uw bedrijfsfilm.

2D animatie

Met een 2D animatie maak je meteen duidelijk waar je naartoe wil. De animaties kunnen van heel eenvoudig tot heel expliciet getekend worden. Met een voice over kun je dan perfect je verhaal vertellen of de figuurtjes hun verhaal laten beleven.

Whiteboard animatie

Een whiteboard animatie kan voor verschillende doeleinden ingezet worden: denk bijvoorbeeld aan het visualiseren van een product dat nog in ontwikkeling is, van een dienst die moeilijk tastbaar te maken is… Samen met u bedenken we het juiste scenario met bijpassende tekeningen.

Green Screen

Naast gewone video-opnames, wordt er veel gewerkt met Green Screen. In onze Green Screen studio worden opnames gedaan waarna we in de montage de groene achtergrond kunnen verwijderen en vervangen door eender welke andere achtergrond. Dit wordt veel gebruikt bij opnames van mensen die zich willen voorstellen of om producten in de kijker te zetten.

Motion Graphics

Titels in je (bestaande) video

Deze titels brengen u video nog meer tot leven. Deze titels kunnen speels, kleurrijk en/of kunstzinnig zijn.

Elke video heeft zo zijn eigen ontwerp van ” motion graphics”.

Deze “bewegende titels” worden niet alleen op onze eigen gedraaide video’s geplaatst maar kunnen ook verwerkt worden in uw reeds gerealiseerde video’s.

Het ontwerpen en realiseren van motion graphics is een veelgebruikte manier om video’s krachtiger te maken. Of het nu producten zijn of diensten die u wilt promoten, met bewegende beelden geeft u leven aan de inhoud! 

Uw bedrijfslogo en /of slagzin van het bedrijf kan in een prachtige 2d of 3d animatie gezet worden. De video krijgt op die manier een veel professionelere uitstraling en zal uw (potentiële) klanten doen blijven lijken naar wat de video te vertellen heeft. Niets vervelender dan kijkers die na enkele seconden uw video afsluiten en verder surfen…

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Binnen de 24 uur krijgt u een offerte op maat van uw zaak.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.