Webshop

Webshop

Webshop

Elke webshop heeft zijn eigen karakter. Ze worden voorzien van de juiste zoekinformatie voor robots die dan op hun manier uw ranking bevorderen.
Hoe beter het design is, hoe meer je uit elke klik van elke bezoeker haalt. Als je dit vermenigvuldigt met elke actie, tekst en bezoeker over de komende jaren dan heb je het over duizenden, tienduizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen bezoekers en honderden aanvragen die beïnvloed worden door het design. Dit kan het verschil zijn tussen succes en geen succes.

Niet alleen een mooie maar ook praktische webshop

Een praktische webshop is namelijk een webshop die doet wat hij moet doen. Namelijk; informeren, overtuigen en verkopen. Een bezoeker moet ten alle tijden weten wat je doet, wat je te bieden heb en wat hij moet doen om te verkrijgen wat hij wil.

WordPress, Drupal, Joomla….

We bouwen vooral webshops met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Om het je makkelijker te maken kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit “templates”. Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg.
Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) lever je ons zelf aan, wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over foto’s? Geen probleem we kunnen de foto’s maken die u wenst.

Recente voorbeelden

Body-guard

Huidverzorging

La Fontini

Kleding & accessoires

Enkele voorbeelden

de tuin van Eden

Tuin en interieur

Stylish Nails & Fashion

Kleding & Accessoires

Arendshof

Bed & Breakfast

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Binnen de 24 uur krijgt u een offerte op maat van uw zaak.

Video | Animatie mogelijkheden

Full HD Video

Bedrijfsvideo, productvideo, video-clip...

Door gebruik van video zal je website gaan stijgen in de zoekresultaten van Google. Verschillende typen content op de website vindt Google erg plezierig. Met een goede mix van tekst, afbeelding en video krijgt je …

2D Animatie

Personen, producten, dieren,...

Overweegt u het gebruik van een 2D animatie om uw boodschap goed over te brengen? Bij Ambigu vinden we dat een geweldige idee.Bewegende beelden zijn namelijk een belangrijk onderdeel geworden…

Whiteboard Animatie

Vertel uw verhaal, stel je product voor...

U kan met uw idee, product of service een verschil maken voor iemand anders, maar hoe? Zorg ervoor dat er naar uw boodschap geluisterd wordt en dat men het idee erachter begrijpt. Onze …

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.